VOETBALDEALS

De zomer komt er aan en dat betekent dat het voetbalseizoen van 2017/2018 weer ten einde loopt. Heeft u met uw voetbalteam weer een mooie prestatie geleverd of zijn jullie zelfs kampioen geworden? Geef uw spelers dan eens een leuk geschenk waardoor het seizoen echt onvergetelijk wordt afgesloten!

Sportprijzentotaal.nl heeft nu tijdelijk een ruime selectie speciaal geselecteerde #voetbaldeals welke te bestellen zijn tegen wonderbaarlijk lage prijzen. Profiteer snel want op = op!

Voorjaar 2019 hebben we weer nieuwe voetbaldeals, don't miss it!

!

Voetbalmedaille Zilver SME023

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: NU OF NOOIT! IJzeren 45 mm voetbalmedaille in de kleur zilver voor een absolute dumpprijs! Leverbaar met gravering of bedrukking naar uw keuze. Nu extra snel leverbaar!  

Medaille Voetbalkampioen E273

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Voetbal toernooi? Voetbal kampioen? Voetbal wedstrijd? Dan kunnen deze nieuwe voetbalmedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Voetbalkampioen Beker 2018 *SEIZOENSTOPPER*

Afmetingen: 16 t/m 18 cm
Omschrijving: Zilveren voetbalbekers met de tekst naar uw keuze nu voor de laagste prijs van Nederland! Goedkoper kan niet! Dé klapper van dit voetbalseizoen!

De prijs is inclusief graveerplaat en bedrukken.

Zilveren voetbalstandaard Q11 *SEIZOENSTOPPER*

Afmetingen: 10.5 t/m 15.5 cm
Omschrijving: Voetbalstandaard welke het perfect cadeau is om weg te geven bij bijvoorbeeld een voetbalkampioenschap. Deze kunststof voetbalprijzen op marmeren voet zijn te bestellen in 3 verschillende formaten.

De prijs is inclusief graveerplaat en bedrukken.

Voetbal wisselbeker zilver X253

Afmetingen: 49 cm hoog
Omschrijving: Bijzondere zilver wisselbeker met daarin het patroon van een voetballer die een bal weg schiet. Speciaal ingekocht voor alle voetbalkampioenen in Nederland. Profiteer nu van deze ongekend lage prijs! Prachtige voetbalbokaal voor een meeneemprijs! OP=OP!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Voetbalbokaal 'Winner' C1000

Afmetingen: 16 t/m 31 cm
Omschrijving: Hoge kwaliteit voetbalbokalen verkrijgbaar in 5 oplopende formaten. Zeer populair dit seizoen onder de voetbalprijzen!

De prijs is inclusief (sport)afbeelding, graveerplaat en bedrukken.

Voetbalprijs A600 (resin)

Afmetingen: 100 t/m 140 mm
Omschrijving: Super aanbieding! Nieuw model resin voetbal standaards te bestellen in 3 verschillende formaten. Altijd een succes!

De prijs is inclusief graveerplaat en bedrukken.

Voetbalkampioen beeldje VE.807

Afmetingen: 145 mm hoog
Omschrijving: Stevig en perfect afgewerkt beeldje met daarop een voetballer welke een omhaal maakt. De meest ideale prijs om het seizoen van uw voetbalkampioenen onvergetelijk af te sluiten! Nu tijdelijk extra scherp geprijsd!

De prijs is inclusief graveerplaat en graveren.

Voetbal Medaille 2018 (ijzer)

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Nieuw model voetbalmedaille welke leverbaar is in de kleuren goud, zilver en brons. Nu extra goedkoop bij Sportprijzentotaal.nl!

Zilveren Beker S867

Afmetingen: 34 t/m 42 cm
Omschrijving: Nieuw design zilveren bekers met vast deksel. Te bestellen in 6 oplopende formaten.

De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding.

Wisselbeker zilver S910-S916

Afmetingen: 41 t/m 51 cm
Omschrijving: Serie grote wisselbekers welke voor talloze evenementen en toepassingen gebruikt kunnen worden. Deze zilveren wisselbekers zijn leverbaar in 6 verschillende formaten.

De prijs is inclusief graveerplaat, graveren en sportafbeelding.

Resin beeld C801 - Voetbalkampioen

Afmetingen: 145 t/m 195 mm
Omschrijving: Nieuwe voetbalkampioen prijzen gemaakt van resin. Deze voetbalkampioen beelden zijn leverbaar in 3 verschillende formaten. Een tekstlabel op de voet van het beeld met de door gewenste tekst is bij de prijs inbregrepen.

De prijs is inclusief tekstlabel en bedrukken.

Resin beeld C800 - Voetbal

Afmetingen: 145 t/m 195 mm
Omschrijving: Nieuwe voetbalprijzen gemaakt van resin. Deze voetbalbeelden zijn leverbaar in 3 verschillende formaten. Een tekstlabel op de voet van het beeld met de door gewenste tekst is bij de prijs inbregrepen.

De prijs is inclusief tekstlabel en bedrukken.

Confetti Shooter 30 cm (multicolor)

Kleurrijke confetti shooter gevuld met multicolor confetti. De confetti popper is 30 cm lang en schiet +/- 6 meter ver. Dé topper op elk knalfeest! Prijs per stuk.

Voetbalfakkels rood (2 stuks)

ATTENTIE!
Dit product kan alleen afgehaald worden in onze showroom en daarom niet online besteld worden!

Populaire rode stadionfakkels met zeer felle rode vlam en witte rook. Speciaal in het assortiment opgenomen voor voetballiefhebbers en kampioenswedstrijden! Geschikt voor gebruik in de avond als gebruik overdag. CE categorie 1 gekeurd dus het hele jaar legaal te koop en af te steken. Prijs per pakje van 2 stuks.