Medailles

Hier vindt u ons complete assortiment medailles, door eigen import vindt u bij Sportprijzentotaal.nl extra goedkope medailles. Uiteraard garanderen wij ook hierop de laagste prijsgarantie.

Medailles zijn verkrijgbaar in de volgende grootte (doorsnede) : 40 mm, 45 mm, 50 mm en 70 mm.

De prijs van de medailles is inclusief:

Bij de opties kunt u aangeven of u aanvullend een halslint wenst, halslinten zijn verkrijgbaar in 18 verschillende uitvoeringen en kleuren.

De medailles zijn gesorteerd op prijs, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog.

!

Mini medaille 32 mm - E240

Afmetingen: 32 x 32 mm
Uitvoering: Klein formaat ijzeren medaille nu voor een nog kleinere prijs! Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

Voetbalmedaille Zilver SME023

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: NU OF NOOIT! IJzeren 45 mm voetbalmedaille in de kleur zilver voor een absolute dumpprijs! Leverbaar met gravering of bedrukking naar uw keuze. Nu extra snel leverbaar!  

Wedstrijd Medaille E241

Afmetingen: 40 x 40 mm
Uitvoering: IJzeren medaille met een diameter van 40 mm. De medaille wordt aan de voorzijde voorzien van een afslag welke u op de pagina 'afbeeldingen' kunt uitzoeken. De achterzijde van de medaille kan indien gewenst gegraveerd en/of bedrukt worden.

Budget Medaille E108

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Voordelige ijzeren medaille verkrijgbaar in de uitvoeringen goud, zilver en brons. Deze goedkope medailles kunnen met de tekst naar uw keuze worden bedrukt of gegraveerd. 

Budget Medaille E100

Afmetingen: 40 x 40 mm
Omschrijving: IJzeren medailles met een diameter van 40 mm. Nu extra voordelig te bestellen, kijk en vergelijk! Te bestellen in 3 verschillende kleuren.

IJzeren medaille GOUD - E242

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: Medaille gemaakt van ijzer met een diameter van 45mm. Medaille E242 is te bestellen in het goud nu voor een ongekende stuntprijs!

Voordeel Medaille E109

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Op zoek naar medailles voor een kampioenschap, toernooi, wedstrijd of huldiging? De voordeel medaille E109 is een betaalbare medaille van hoge kwaliteit! U kunt deze ijzeren medaille gemakkelijk online bestellen in de kleuren goud, zilver en brons. 

Budget Medaille E101

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: IJzeren 50 mm medaille voor een spotprijs! U kunt indien gewenst los een halslint erbij bestellen. De achterzijde van de medaille kan tevens gegraveerd en/of bedrukt worden.

Winnaars Medaille E274

Afmetingen: 40 x 40 mm
Omschrijving: Compact soort ijzeren medailles met een diameter van 4 cm. Een prachtige plak voor elke winnaar! Te verkrijgen in het goud, zilver en brons.

Medaille D10

Afmetingen: 45 x 45 mm
Uitvoering: IJzeren medaille nu voor een extreem lage prijs! Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons.

Medaille IJzer E102

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Nieuw model 50 mm medaille welke verkrijgbaar is in 3 verschillende kleuren. De medailles kunnen aan de voorzijde worden voorzien van een afbeelding en aan de achterkant van een tekst naar keuze. Zie de productopties voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Sportmedaille ijzer E269

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Betaalbare ijzeren sportmedailles met een eigentijds design. De Sportmedaille E269 is nieuw in de collectie en uit voorraad leverbaar in de kleuren goud, zilver en brons. 

Zamac Medaille E105

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Zamac medaille E105 is leverbaar in het goud, zilver en brons. Deze medaille kan worden voorzien van 25mm afbeelding aan de voorzijde en bedrukte/gegraveerde tekst op de achterzijde.

Voetbal Medaille 2019 (ijzer)

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Populair model voetbalmedaille welke leverbaar is in de kleuren goud, zilver en brons. De beste voetbalprijzen, nu extra goedkoop bij Sportprijzentotaal.nl!

IJzeren medaille E247

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Prijsknaller! IJzeren 50 mm medaille nu voor nog géén euro per stuk! Beschikbaar en te bestellen in het goud, zilver en brons.

Medaille Hardlopen / Marathon E1000

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Hardloop evenement? Sprint wedstrijd? Marathon gelopen? Dan kunnen deze nieuwe hardloopmedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Judo / Vechtsport E1001

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Judo wedstrijd of kampioenschap? Dan kunnen deze nieuwe judomedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Zwemmen / Zwemsport E1002

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Zwemwedstrijd? Zwemdiploma gehaald? Dan kunnen deze nieuwe zwemmedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Voetbalkampioen E273

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Voetbal toernooi? Voetbal kampioen? Voetbal wedstrijd? Dan kunnen deze nieuwe voetbalmedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

IJzeren medaille E250

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Voordelige ijzeren medaille nu extra voordelig te bestellen bij de grootste medaillewebwinkel van de Benelux! Verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Flower E275

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Modern vormgegeven medaille van ijzer welke u in 3 verschillende kleuren kunt bestellen. De medaille heeft een doorsnede van 5 cm en is gemakkelijk online te bestellen.

Wedstrijd Medaille E263

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Nieuwe ijzeren medaille welke inzetbaar bij is talloze wedstrijden, evenementen en prijsuitreikingen. Nu extra voordelig te bestellen bij uw online medaillewinkel Sportprijzentotaal.nl

Medaille 'Star 2.0' E270

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Zeer bijzondere 50 mm medaille gemaakt van ijzer, een lust voor het oog en nu al de trend van dit seizoen!

Medaille E225

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Moderne trendy 50 mm medailles welke geleverd worden met de afbeelding van de sport naar uw keuze. De E225 medailles zijn leverbaar in het zilver, brons en het in het goud.

Judo Medaille E246 / D112D

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Judo toernooi of evenement? Met deze nieuwe judomedailles heeft u de juiste prijs in handen! Leverbaar in het goud, zilver en brons.