!
!

Medaille Judo / Vechtsport E1001

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Judo wedstrijd of kampioenschap? Dan kunnen deze nieuwe judomedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Zwemmen / Zwemsport E1002

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Zwemwedstrijd? Zwemdiploma gehaald? Dan kunnen deze nieuwe zwemmedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Voetbalkampioen E273

Afmetingen: 45 x 45 mm
Omschrijving: Voetbal toernooi? Voetbal kampioen? Voetbal wedstrijd? Dan kunnen deze nieuwe voetbalmedailles niet ontbreken! Nieuw in de collectie, perfect afgewerkt, betaalbaar en verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

IJzeren medaille E250

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Voordelige ijzeren medaille nu extra voordelig te bestellen bij de grootste medaillewebwinkel van de Benelux! Verkrijgbaar in het goud, zilver en brons.

Medaille Flower E275

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Modern vormgegeven medaille van ijzer welke u in 3 verschillende kleuren kunt bestellen. De medaille heeft een doorsnede van 5 cm en is gemakkelijk online te bestellen.

Wedstrijd Medaille E263

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Nieuwe ijzeren medaille welke inzetbaar bij is talloze wedstrijden, evenementen en prijsuitreikingen. Nu extra voordelig te bestellen bij uw online medaillewinkel Sportprijzentotaal.nl

Medaille 'Star 2.0' E270

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Zeer bijzondere 50 mm medaille gemaakt van ijzer, een lust voor het oog en nu al de trend van dit seizoen!

Medaille Exclusief E106

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Trendy medaille gemaakt van zamac met een diameter van 5 cm. Deze modern vormgegeven medaille heeft een luxe uitstraling en is in 3 kleuren verkrijgbaar.

Medaille E225

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Moderne trendy 50 mm medailles welke geleverd worden met de afbeelding van de sport naar uw keuze. De E225 medailles zijn leverbaar in het zilver, brons en het in het goud.

Judo Medaille E246 / D112D

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Judo toernooi of evenement? Met deze nieuwe judomedailles heeft u de juiste prijs in handen! Leverbaar in het goud, zilver en brons.

Zwem Medaille D112

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Zwemwedstrijd of evenement? Dan kunnen deze nieuwe zwemmedailles niet ontbreken! Ook zeer geschikt om cadeau te geven bij het behalen van een zwemdiploma.

Medaille 1 - 2 - 3 (D112EFG)

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: IJzeren medaille met daarop een grote 1 (goud), 2 (zilver) en 3 (brons). Voor elke wedstrijd, evenement, toernooi of andere toepassing te gebruiken.

Carnavalsmedaille goud 'Prinsensteek' D112K

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Dé meest populaire carnavalsmedaille nu extra voordelig verkrijgbaar bij Sportprijzentotaal.nl. Dat is pas echt leutig!

IJzeren Voetbalmedaille MM1058

Afmetingen: 50 x 50 mm
Omschrijving: Populair model voetbalmedaille gemaakt van ijzer met een diameter van 5 cm. Deze voordelige voetbalmedaille is een echte glimmende blikvanger voor elk toernooi of kampioenschap. Dé medaille voor elke voetballer!

Medaille E238

Afmetingen: 50 x 50 mm
Uitvoering: Nieuw model zamac medaille, leverbaar in het goud, zilver en brons. Prijstopper!