Graveren

Al onze prijzen zijn inclusief graveren!

Algemeen

Uiteraard kunnen wij al uw sportprijzen laten graveren! Al onze prijzen zijn all-in, de prijs welke in uw winkelwagen wordt weergegeven is dus inclusief embleem en graveren!
Indien u een product bij ons besteld dan dient u bij de opties aan te geven of deze al dan niet gegraveerd dient te worden. Indien u kiest voor "ja" dan dient u de tekstregels in te vullen met de door u gewenste graveertekst.

Indien u kiest voor bijvoorbeeld een serie prijs bekers (bijvoorbeeld 1ste tot en met de 6de prijs), dan zullen wij de tekstregels natuurlijk aanpassen aan de prijs. Indien u aangeeft dat op de eerste tekstregel moet komen te staan "1ste prijs", dan zullen wij indien gewenst op de tweede prijs de tekst "2de prijs" graveren. U kunt dit gemakkelijk aangeven bij het afronden van uw bestelling.

 

 

Bekers, beelden, standaards en figuren

Deze producten kunnen wij allemaal voor uw graveren (indien gewenst). De door u gewenste tekst zullen wij op een graveerplaatje graveren, waarna het plaatje op de juiste plaats op het product zal worden bevestigd.

Wij maken standaard gebruik van een graveerplaatje wat het beste past bij de door uw bestelde sportbekers, standaards of andere sportprijzen. Deze plaatjes zijn er in de kleuren goud, zilver en brons.
Afhankelijk van het product welke u besteld passen wij het juiste kleur plaatje toe.

Wij kunnen maximaal 3 tekstregels tot en met 75 tekens graveren op het graveerplaatje.

Medailles

Uiteraard kunnen wij ook uw medailles graveren.
Hierbij geldt dezelfde procedure als bij bovenstaande artikelen.

 

Is uw vraag hierbij niet volledig beantwoord of zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het onze helpdesk!