Rozetten

Speciaal voor alle paardenwedstrijden en andere sportevenementen vindt u hier ons assortiment rozetten.

De genoemde prijzen van de rozetten zijn exclusief bedrukking. Indien u een bedrukking wenst dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen middels een e-mail via "Offerteaanvraag'' te sturen. Vermeld hiervoor het artikelnummer in en verwoordt vervolgens zo nauwkeurig mogelijk uw wensen.

Sportprijzentotaal.nl zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u voorzien van een scherp aanbod.

De rozetten zijn gesorteerd op prijs, waarbij de goedkoopste sportprijzen bovenaan staan. 

Rozet met paardenhoofd - G100

Jury rozet - G105

1-rings rozet - G101

2-rings rozet - G102

Moiré rozet - G107

3-rings rozet - G103

4-rings rozet - G104

Reuze rozet - G108

Kampioens rozet - G106

Winnaars sjerp - G109

Onze producten elders goedkoper gezien? Laat het ons weten en wij passen de prijs voor u aan!


Als paardenliefhebber is het online kopen van paardensport rozetten een geweldige manier om je passie voor deze majestueuze dieren te uiten. Paarden rozetten zijn er in allerlei stijlen en maten, en zijn perfect om te dragen tijdens wedstrijden, shows of andere evenementen. Rozetten zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en leuk om te winnen bij onder andere spring- en dressuurwedstrijden in de paardensport.

Bij het online kopen van paarden rozetten is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het materiaal en de afwerking. Onze rozetten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gemakkelijk te bevestigen aan de halster of het hoofdstel van je paard. Bovendien zijn deze materialen licht van gewicht, waardoor de rozetten niet te zwaar zijn voor je paard.

Het online kopen van paarden rozetten biedt veel voordelen. Zo kun je op je gemak door het aanbod scrollen en de rozetten vergelijken op prijs, kwaliteit en stijl. Bovendien hoef je de deur niet uit om de rozetten te kopen, en worden ze snel en gemakkelijk bij je thuis bezorgd.

Samengevat, het gebruik van paarden rozetten is onmisbaar bij paardensport evenementen en wedstrijden en bestel je net als honderden andere maneges en organisaties veilig, snel en goedkoop bij Sportprijzentotaal.nl.