Assortiment

Altijd de beste prijs! Ons online sportprijzen assortiment bestaat uit een collectie van speciaal geselecteerde verschillende soorten prijzen en trofeeën die worden uitgereikt aan winnaars van sportevenementen en competities. Het assortiment omvat meestal bekers, medailles, trofeeën, wandborden, vaantjes/erelinten en rozetten. Deze prijzen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, stijlen en materialen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de behoeften van het evenement en de smaak van de organisator, sportclub, school of bedrijf.

Bekers en bokalen zijn een van de meest populaire sportprijzen en worden vaak uitgereikt aan de winnaars van sportevenementen en competities. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van kleine bekers tot grote wissel trofeeën met gravures en (eigen) logo.

Medailles zijn een andere populaire sportprijs en worden vaak gebruikt om de prestaties van deelnemers te erkennen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van kleine medailles tot grote medailles met halslinten. Medailles worden over het algemeen altijd aangeboden in de kleuren goud, zilver en brons.

Trofeeën zijn een andere populaire sportprijs en worden vaak gebruikt om de prestaties van deelnemers te erkennen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van kleine trofeeën tot grote trofeeën met gravures. Ook kunnen we bijna alle trofee / award modellen voorzien van een eigen club- of bedrijfslogo.

Wandborden en schalen zijn een andere populaire sportprijs en worden vaak gebruikt om voetbal kampioenen en ereleden te huldigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van kleine wandborden tot grote voetbalschalen met (laser) gravures.

Erelinten, vaantjes en rozetten zijn andere populaire sportprijzen en worden vaak gebruikt om deelnemers een aandenken te geven aan hun deelname. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van kleine vaantjes / erelinten tot grote rozetten met (paarden)logo.

Het sportprijzen assortiment van Sportprijzentotaal.nl biedt organisatoren van sportevenementen en competities, sportclubs, onderwijsinstellingen, bedrijven en natuurlijk ook particulieren de mogelijkheid om hun deelnemers te belonen en te erkennen voor hun harde werk, behaalde resultaten en prestaties.